Worstmakerij

Wij maken in onze moderne worstmakerij veel verschillende worstsoorten en vleeswaren. Hierbij streven wij naar lekkere producten van optimale kwaliteit
Wij doen regelmatig mee aan keuringen en vakwedstrijden. Zo blijven wij scherp en krijgen hierin bevestiging van de kwaliteit.

Toppers

  • Serranoham
  • Parmaham
  • Pain d'Ardenne
  • Truffelsalami
  • Salami
  • Bacon
  • Zalmbacon
  • Rookworst; met GOUD bekroond
  • Ballen gehakt; met GOUD bekroond
  • Pepercarré; met GOUD bekroond
  • Rookworst
  • Leverworst
  • Grillworst, naturel of kaas
  • Runderrookvlees
  • Achterham
  • Beenham, deze is in de gehele regio bekend
  • Huisgemaakte mortadella
  • Hamtaart
  • Veenbessenpaté
  • Gegrilde boterhamworst; warm en koud heerlijk, op de boterham en als snack!


Veenbessenpaté

Een echte delicatesse is onze veenbessenpaté, uit eigen productie. De veenbessenpaté is bereid uit onder andere veenbessen, varkenslever en bouillon.

De paté is heerlijk op een toastje, op een stukje stokbrood of bij een rijkverzorgde lunch.

U kunt de paté op ieder gewenst gewicht verkrijgen.

Een delicatesse die u niet missen mag.


Ham van het been

Aan het eind van de week verkopen wij originele beenham. Wij snijden dit in de winkel rechtstreeks van de ham. Heerlijk vol van smaak en extra sappig.

Beenham is bijzonder smakelijk op brood, maar ook als borrelhapje een aanrader.